۳۰
۸۸
خانــم

فراموش کار شدم.همه چی خیلی سریع یادم میره.خیلی وقتا هم سرد دارم.؟

باسلام.من همه چیو فراموش میکنم.بیشتر وقتا هم سرم درد میکنه سرم دردم طوریه که باید حتما استفراغ کنم تابهتر بشم.من کارم جوابگویی تلفنه.خیلی زود فراموش میکنم همین که میام یادداشت کنم یادم میره چی باید یادداشت کنم.حتی تو مترو هم که هستم یادم میره ایستگاه موردنظرم پیاده بشم.غذا روی گاز میذارم یایادم میره زیرشو روشن کنم.یایادم میره خاموش کنم.همیشه یه چیزی جامیذارم وقتی از خونه یاجایی میرم بیرون.من باید چیکارکنم؟

1 پـاسـخ

بازدید : 45 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب و نوروساينس در تهران