۴۰
۷۳
خانــم

درد شدید سیاتیک ؟

با عرض سلام و وقت بخیر و تبریک ورود به ماه مبارک رمضان و قبولی طاعات برای شمادو همکاران گرامیتان
اقای دکتر من چندین سال هست که مبتلا به بیرون زدگی و سایدگی مهره کمری 4و 5 هستم یک بار هم دو سال پیش به علت پارگی دیسک عمل انجام دادم
الان مدت سه ماه هست که متاسفانه دچار درد شدید سیاتیک البته ماه های قبل درد در قسمت پای راست بود و قابل تحمل ولی الان پای چپم هست و متاسفانه از درد خونه نشین شدم
میخواستم ببینم با این اوضاع مهره های من و شرایط عمل و غیرو ایا طب سوزنی فایده ای داره میتونه دردمو کم کنه ؟ و اینکه هزینه درمان حدودا چقدر میشه ؟ممنون میشم اگر جواب بنده رو بفرمایید چون با این شرایط کرونایی اصلا مایل به عمل دوباره نیستم 😔😔😔🙏🙏

2 پـاسـخ

بازدید : 73 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب سوزني در تهران