۲۳
۸۰
خانــم

عفونت چشم دارم؟

سلام اقای دکتر باعرض پوزش.من حدود یک ماه میش چشمم ضربه خورده
اللان بطور شدید درد میکنه دکتر عمومی رفتم گفتن ک عفونت کرده .ولی خیلی درد میکنه چشمم انگار میخاد دربیاد دوهفتس درد شدید دارم بیاد چیکارکنم؟

1 پـاسـخ

  • سلام
    با توجه به اينکه بعد از ضربه بوده ، ميزان ديد و اثرات مستقيم ضربه رو چشم چي بوده ، خراشيدگي، پارکي و خونريزي داسته يا نه، ترشح و اشک ريزش داره يا نه ، وضعيت بينايي چطوره ، در اين مدت تغييري داشته يا نه
    ودر صورت امکان بهتره معاينه شود

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (2)(0)
بازدید : 158 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص چشم پزشک در تهران