۷۸
۵۰
آقــا

شب کوری در پیرمردی حدودا ۸۰ ساله؟

پدرم چشماشونو عمل اب مروارید کردن و به گفته ی خودشون بعد از عمل بدتر شدن...با یک چشمشون که اصلا نمیبینن میگن..حدودا 3 سال پیش قم عمل کردن بعد از چند ماه تهران ویزیت شدن گفتن مشکل دیدشون بخاطر شب کوریه...گفتن محاله که بهتون نگفته باشن ولی به من نگفته بودن.‌..
خلاصه که این روزا اوضاع چشماشون خیلیییی بدتر شده نمیدونم چیکار کنم.خودشونم نگرانن بیناییشون از دست بره کامل.
البته ایشون مشکلات کلیوی هم دارن.
میخوندم توی اینترنت که با سلول بنیادی توی یه کشوری حتی کسی رو که کور شده بوده درمان کردن.
راهنمایی میخوام.
ما خوزستانیم و گرما و نور زیاد چشم سالمو کور میکنه چه برسه به پدر من..
ممنونم که حوصله به خرج میدین

بازدید : 55 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص چشم پزشک در تهران