ریزش مو؟

سلام خسته نباشی .موهای من چند سالی میشه دکلره بود واینکه اصلا رشد نداره موهام الان تیره کردم موهام خودش که کوتاهه واصلا رش نداره انگار متوقف شده رشدش
الانم تمام موهام ریزش گرفته واز وسط ساقه های نوهام قطع میشه
لطفا کمک کنید اعصابم بهم زیخته

1 پـاسـخ

  • خانم دکترخليلي ايران هستند و امکان نوبت براي بيماران جديد تا عيد 1402 مقدور هست.. در مورد ريزش مو علت هاي مختلفي هست.....اگر ژنتيک و شديد باشد مزوتراپي با داروي خوب و با کيفيت از بهترين درمان ها هست.......در خانمها گاه کيست تخمدان و موارد هورموني هم عامل ريزش هست که با سونو قابل تشخيص و درمان هست.......اگر ازمايشات يا سونو داريد درزمان درمان همراه داشته باشيد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 118 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران