۶۰
۷۵
خانــم

بیماری aml با تشخیص دکتر اصفهانی فوق تخصص خون و آنکولوژی در تبریز ؟

باسلام و خسته نباشید بیمار خانم 60 ساله سرفه شدید تب ولرز سردرد شدید استفراغ داشتن به بیمارستان مراجعه کردیم نزدیک دوماه پیش به بیمارستان مراجعه کردیم بعد از آزمایشات ختلف و انجام سی تی اسکن و ام ار آی تشخیص دکتر mal شد بمدت 35 روز در بیمارستان قاضی طباطبایی تبریز بستری شدن و براشون 45 عدد آمفی تریسین و سه تا آمپول زیرجلدی (شیمی درمانی ضعیف) و آنتی بیوتیک زیاد استفاده کردن و وضعیتش رو تایید کردن و مرخصش کردن اما بعد دو روز حسابشون بد شد بازهم بردیم دکتر الان بازهم ده روز هست بستری هستن ولی دکترش میگه وضعیتش خوب نیست فقط 5 یا 6 ماه زنده هستن خلاصه پرونده قبلی یعنی 35 روزشون دستمون هست تازه سی تی اسکن کرده بودن اونم دستمون هست

بازدید : 9 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص خون و سرطان بالغين (انکولوژي) در تهران