۱۸
۷۰
آقــا

رینیت غیر آلرژیک؟

سلام من دچار حساسیت رینیت غیر آلرژیک شدم هر جا میرم میگن درد بی درمونه...
علائمش اینجوریه که نامنظمه یعنی هفته ای 2 الی 3 بار میاد سراغم هر بارم که میاد 2 3 ساعت میمونه بعدش میره وقتی که. میاد اول شروع به عطسه میکنم به صورت مکرر بعدش اشک چشمم میاد بعدش آبریزش بینیم این مرحله اولش بود بعد از حدود نیم ساعت اینا عطسم متوقف میشه بینیم کیپ میشه دیگه نمیتونم نفس بکشم و حتی قطره بینی هم تست کردم اما باز نشد بینیم اما برای کیپ شدن بینیم یه راهی پیدا کردم میرم بیرون نرمش میکنم و ...
از تنبلی و خونه خوابیدن هم نیست
اینکه چه زمانی میاد مثلا عصر صبح یاشب هم معلوم نیست
میخواستم بدونم چه دارویی بخورم تا پیشگیری کنم خیلی رو مخه لامصب.

2 پـاسـخ

بازدید : 119 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص آلرژي، آسم و ايمونولوژي در تهران