درد شکم و کرونا؟

سلام آقای دکتر خسته نباشید من چند روزه احساس گرفتگی شدید عضلات شکم دارم تنگی نفس ندارم ولی وقتی نفس می کشم به عضلات شکمم و سرم فشار شدید میاد،آزمایش خون برای کرونا هم دادم ولی عفونت نداشتم،معده درد و سندرم روده دارم ولی احساس میکنم شکمم مثل سنگ شده نفس می کشم سردرد میگیرم خصوصا موقع نشستن بیشتر اذیت میشم البته بینیمم کیپه پیش متخصص گوش و حلق و بینی رفتم ولی هیچ مشکلی نداشتم همین بیشتر اذیتم میکنه تو نفس کشیدن"شرمندم که اینقدر طولانی شد"

1 پـاسـخ

  • سلام بببخشيد دير جواب دادم
    مي تونه علايم سرما خوردگي معمولي باشه. نگران نباشيد فکر نمي کنم مشکل خاصي داشته باشيد. اگر علايم ادامه پيدا کر من رو در جريان قرا دهيد. مي توانيد قرص سرماخوردگي کوريزان از داروخانه تهيه کنيد و هر 8 ساعت يکي مصرف کنيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 226 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران