۳۳
۶۳
خانــم

نامنظم بودن وطولانی بودن پریود؟

سلام خانوم دکتر
من دوتا بچه دارم وسالهاست که مشکل نامنظمی و طولانی پریود دارم،هرماه 15روز پریود میشم 5روز اول لکه بینی قهوه‌ای ای 5روز خونریزی و5روز آخر دوباره لکه بینی، تو این مدت همیشه بدن درد سرگیجه پایین بودن فشارم هم هست،سونوگرافی ها هم همیشه پلی کیستیک نشون داده،تو این سالها چندین دکتر متخصص هم رفتم همشون ضدبارداری تجویز کردن ولی هیچ کدوم جواب نداده یعنی قرص رو چند روز خوردم دوباره پریود شدم
موهای سرم هم خیلی میریزه شدیدا.
ممنون میشم راهنماییم کنید اگه درمانی داره ممنون میشم درمانم کنید.اواخر آزمایش هم دادم کم خونی وکمبود ویتامین د هم دارم

1 پـاسـخ

بازدید : 54 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مامايي و زنان و زايمان در تهران