۱۷g
۷۸k
آقــا

اضطراب کنکور ووسواس ناشی ازان؟

پسری هفده ساله وکلاس یازدهم ریاضی دریکی ازمدارس برند غیرانتفاعی میرم واز شاگردان ممتاز هستم(معدل20).دراین دوساله که اموزش انلاینه به شدت اضطراب گرفته ام ودر خواندن دروس دچار وسواس شدم وافکار مزاحم بویژه درشب بسیار اذیتم می کندوباعث اختلال در خوابم شده است.خواهشمندم راهنمایی بفرمایید .ضمنا اصلا بازی کامپیوتری انجام نمی دهم78.باتشکر

1 پـاسـخ

  • سلام؛ خودآزمايي ها کمک خواهند کرد که نتيجه پشتکارتون رو خيلي زودتر از کنکور تجربه کنيد و انگيزه بيشتر و اضطراب کمتري خواهيد داشت. با مشاور مدرسه مطرح بفرماييد اگر احيانا ضرورت داشت به متخصص اعصاب و روان ارجاع خواهند داد. انشاله اين دوره پيش از آزمون کنکور با موفقيت سپري خواهد شد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 68 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) و روان درمانگر در تهران