۳۴
۶۷.۵
آقــا

افتادگی رحم در بارداری؟

سلام
هفته 14 بارداری 34 سال سن دارمو اولین بارداریمه...چند روزی بود ک دهانه رحمم از واژنم بیرون زده پزشکم یه هفته استراحت مطلق داد با استراحت بالا کشید اما حین مدفوع مجدد یکمی بیرون میزنه
به نظرتونبا استراحت میتونم مشکل افتادگی رو برطرف کنم و بارداری طبیعی خوبی داشته باشم
بعد بارداری به حالت قبل برنمیگرده؟

1 پـاسـخ

  • سام عزيزم بهتر هست که معاينه بشين اما ميشه با کمک پستري که يه وسيله داخل واژن هست افتادگي رو در طول بارداري تا حدي کنترل کرد تا ايشالا بارداري تموم بشه .حتما سونوگرافي طول دهانه رحم انجام بايد بدين .تهران هستين؟ 09900987809 شماره من هست ، به اين شماره پيام بدين اگر مشکلي داشتين

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 30 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران