کیست سینه؟

سلام. من سینه سمت راستم کیست داره. که با نمونه گیری و پاتولوژی مشخص شد بخاطر رماتیسمه. الان چند وقته که کیستها زیاد شده. چکار باید بکنم?

1 پـاسـخ

  • سلام کيست هاي ساده پستان حفرات حاوي مايع با جدار نازک هستند و در واقع بقاياي غدد شيري ميباشند و نياز به هيچ اقدامي ندارند وارتباطي با روماتيسم ندارند ممکن است شما درگير يک بيماري التهابي باشيد در هر حال اطلاعات ناقص است ولازم است معاينه شويد همچنين کليه مدارک مرتبط با بيماري ديده شود

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (3)(0)
بازدید : 1054 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراحي پستان در تهران