۴۰
۸۴
خانــم

درد در ناحیه کمر وبی حسی انگشتان شصت پا ؟

سلام و وقت بخیر یک هفته هست با درد شدید کمر عاجز از حرکت هستم واین درد بیشتر در قسمت انتهایی کمرم هست و زمانی که تغییر موقعیت میدم این درد بدتر میشه یعنی زمانی که به حالت خوابیده هستم میخام بشینم یا برعکس وتقریبا در انجام فعالیت‌های روزمره ناتوان شدم ممکن هست که نیاز به جراحی داشته باشم با توجه به اینکه 40 ساله هستم و از 21 سالگی دیسک کمر دارم

بازدید : 49 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب فيزيکي و توانبخشي (استخوان و مفاصل و ديسک و سياتيک) در تهران