۴۲
۵۳@
خانــم

گذار میانسالی؟

با سلام و خسته نباشید، همسرم حدودا دوساله که تمام نشانه های بحران میانسالی و داره ، ایشون چهل سالشونه و تو این دو سال کلا تبدیل به یه آدم دیگه ای شدن ، ومن خیلی اذیت شدم ، آیا باید صبر کنم تا این بحران تموم شه یا باید کاری کنم ، البته به هیچ‌وجه حاضر به مشاوره نیستن

1 پـاسـخ

  • سلام , وقت شما به خير لازمه تحت ارزيابي کامل قرار بگيرن تا اگه نياز به مداخله دارويي و مشاوره اي داشته باشن اقدامات لازم انجام بشه . تشويقشون کنيد تا براي مشاوره اقدام کنند و بدونن که در صورتيکه توجهي به نشانه ها نداشته باشن ,ممکنه تبعات افسردگي و ... براشون ايجاد بشه .

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 29 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران