مصرف تعداد قرص پروترال؟

سلام خیلی ممنون از امکان پرسش: دوره مصرف قرص پروترال چقدر هست بنده 40 تا خوردم . دلیل مصرف هم چهل روزپیش احساس دفع می کردم اورژانس بیمارستان هاشمی نژادپروترال تجویز کرد بعد رفتیم آزمایش و سونوگرافی به نا به گفته پزشکان مشکلی نداشتم فقط رزویجه درسونوگرافی زیاد بود و گفتند قرص بخور ولی کم نوشتند (30 تا) الان مشکلی ندارم آیا قرص را ادامه بدم یاخیر ممنون از جوابدهی شما

بازدید : 91 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه - مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران