۱۱
۱۳۵
خانــم

مشکل قد و وزن و رشد استخوان و اینکه بلوغ داره شروع میشه؟

سلام و خسته نباشید خدمت شما
دختر من سنش 10 سال و 11 ماه است با وزن 25 و قد 135 زمانی که یک سالش بود ازش عکس مچ دست گرفتم و رشد استخوان سه ماه کوچکتر را نشان میداد تحت نظر دکتر درود و دکتر فخرایی در تهران بود در حال حاضر خارج از ایران زندگی میکنم و در کشوری که هستم کمی مشکل زبان انگلیسی دارم و برام مشکله صحبت کردن و میترسم که دیر بشه برای رشد قدش چون متوجه نمیشم اصطلاحات پزشکی رو و نمیتونم مفهوم اصلی رو به دکت برسونم الان که احساس میکنم بلوغش چند ماه است که شروع شده و سینه ها جوانه زدن و موهای اضافه دارن به تیرگی میزنن چند روزی هست اومدم ایران شهر زاهدان و خیلی زود برمیگردم نمیتون بیام تهران ولی اینجا بردم پیشه دکتر کودکان جهانتیغ و دکتر غدد کودکان امیر اولیایی دکتر کودکان گفتند باید بلوغ را به تعویق بندازیم تا قد به 140 برسه اما باید تحت نظر دکتر غدد باشه و حیطه کاری ایشون نیست و دکتر غدد هم یه عکس از مچ دست دادن که تو گزارش نوشته رشد استخوان 10 سال و 3 ماه اما دکتر غدد میگه گزارش الکیه و 11 سال رو نشون میده هیچ دارویی ندادن و اکتفا کردن به دارویی که دکتر کودکان داد و گفت یک دوره کافیه
اما من نگرانم چون فقط قد رو چک کرد و و مچ دست رو اصلا چک نکرد دارویی که دکتر کودکان داد argitall بود و osteocare و vita globin خواهش میکنم کمکم کنید من ویزیت را برای شما پرداخت میکنم و اگر امکان داره دخترم رو از همینجا ویزیت کنید چون واقعا امکان نداره بیام تهران و مدت کمی ایران هستم میخوام اگر امکان داره از همون کشوری که ساکن هستم دخترم تحت نظر شما باشه تا مشکلم حل بشه چون خیلی تعریفتون رو شنیدم تو دیدگاها و اینجور که متوجه شدم خیلی خوب جواب میدین خواهش میکنم کمکم کنید تا دخترم رو درمان کنم و ایمیلتون رو برام ارسال کنید

1 پـاسـخ

  • سلام
    قد دختر شما براي 10 سال و11 ماه کم هست و روي منحني 10 درصد هست و ميشه گفت 10 سانت کم داره ،در مورد داشتن بلوغ بايد معاينه توسط فوق غددکودکان انجام بشه و در باره ي خوندن عکس دست هم همينطور و بايد غددکودکان هم ببينن و نميشه فقط به گزارش راديولوژي اکتفا کرد.
    خوشبختانه در زاهدان ،خانم دکتر نخعي فوق غددکودکان تشريف دارن ،حتما ببريد خانم دکتر ويزيت کنن ،مطمئن باشيد علمي برخورد ميکنن و اقدامات لازم رو انجام ميدن.
    ايميل من
    Dr karimi49894@gmail.com
    شماره ي مطبم هست در سايت ،عصر دوشنبه زنگ بزنيد که تلفني براتون توضيح بدم.
    مطمئنا اگر در معاينه بلوغ شروع شده و سن استخواني جلو باشه،بايد مداخله انجام بشه.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 379 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص غدد درون ريز و متابوليسم کودکان در تهران