۳۵
۵۲
خانــم

گرفتگی قفسه سینه؟

سلام چن روز پیش سوزش گلو داشتم و التهاب و گرفتگی سینه گلوم خوب شده اما قفسه سینم سمت چپ گرفته بود و پشت کمرم سمت چپ امروزم یمت راست قفسه سینم نفس میکشم میگیره اطسه میکنم امروزم یکم سرفه احتمال داره بیماریی کرونا گرفته باشم

1 پـاسـخ

  • سلام
    اينها بيشتر علايم سرماخوردگي معمولي است ولي ما بايد فرض را بر کرونا بگيريم تا با رعايت نکات بهداشتي مانع انتقال حتي سرماخوردگي هم به ديگران شويم. اگر تغييري در علايم ايجاد شده من رادر جريان قرار دهيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 182 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران