بیماری آلرژی آسمی همراه با سرفه و تنگی نفس شدید؟

سلام
پدر من از حدود 7 سال پیش دچار یک نوع حساسیت شدید تنفسی شده که همراه با علائم سرفه های شدید، تنگی نفس، خس خس سینه، خلط سفید در موارد کمی و التهاب برونش های مجاری تنفسی هست. در مراجعه به پزشک ، پس از انجام آزمایش اسپیرومتری تشخیص بیماری آلرژی آسمی داده شد و اسپری seroflo 250 HFA تجویز گردید که داروی موثری جهت کاهش علائم بوده ولی باز هم علائم به صورت کامل از بین نمیره و آزاردهنده هست.
بیماری در فصل پاییز شدت می‌گیره. اوایل تنها در فصل پاییز علائم بیماری بروز می کرد ولی به مرور بدتر شده و الان باید همواره پرهیز شود. آلرژن ها شامل باد سرد، دود و گرد و غبار، غذاهای سرخ کردنی، غذاهای عطردار، عطرها و بوهای خوش می باشد.
لطفا من رو راهنمایی بفرمایید که چه دارویی رو استفاده کنم که علائم رو از بین ببره و بهترین روشهای پیشگیری از بروز علائم بیماری چیه و اینکه واکسنی برای این بیماری وجود داره و میشه اون رو به طور کامل از بین برد؟ ممنون

2 پـاسـخ

بازدید : 140 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي ريه در تهران