رابطه اهدای خون با رابطه جنسی؟

سلام وقتتون بخیر
اقای دکتر من امروز به یکی از مراکز اهدای خون مراجعه داشتم که دکتر این مرکز به من گفت باید یک سال از رابطه جنسی شما گذشته باشه
من 18 ساله و مجرد هستم و حدودا دو سه هفته پیش مورد تجاوز قرار گرفتم و به دکتر مرکز اهدای خون نگفتم
و بجز این رابطه جنسی . طی دو سال اخیر رابطه‌ای نداشتم
فقط میخواستم ببینم اهدای خون با رابطه جنسی چه ربطی داره و اینکه توی جواب نمونه‌ای که امروز از بنده گرفتن این مورد ذکر میشه یا نه و اینکه باید حتما تا سال دیگه صبر کنم برا اهدای خون؟
ممنون که وقت با ارزشتون رو در اختیار من میزارید

بازدید : 61 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه - مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران