پیش فعالی؟

با سلام / سری 20 ماهه دارم که خیلی پرتحرک و شلوغ است و کارای خطری انجام میده مثلا تو مهمونی یهو چاقو رو ورمیداره فرار میکنه یا خواهرش که داره تکالیف مدرسشو انجام میده یدفعه میاد کتابشو ور میداره فرار میکنه / لطفا منو راهنمایی کنید بدونم نیازی به روانپزشک هست یا نه چون سنش کمه
در ضمن دختری دارم کلاس اول تو نوشتن املا ضعیفه مثلا میگی یه کلمه بنویسه  فکر میکنه به جای دفتر در و دیوارو نگاه میکنه  . حتی کلمه ای که خودش نوشته رو نمی تونه بخونه (انگار تمرکز نداره ) اما تو پیش دبستانی شعرای زیادی یاد گرفته / خجالتی هم هست با افراد نزدیک خوبه , ولی با عموهاش که دو هفته یه بار میبینه حرف نمیزنه سلام نمیده حتی به خود من هم سلام نمیده با دوستای هم سن خودش هم نمی تونه ارتباط برقرار کنه /دکتر اصلا نمیره .دارو نمی خوره .... اگه نیاز به دکتر هست به چه دکتری باید مراجعه کنم

1 پـاسـخ

بازدید : 394 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران