۲۲
۵۱
خانــم

زگیل تناسلی؟

سلام اقای دکتر وقت بخیر امیدوارم حالتون خوب باشه، ممنون میشم راهنماییم کنید ازین استرس و عذاب دربیام، 22 سالمه 8 ماه پیش اولین و اخرین رابطه جنسیمو از مقعد داشتم( بعد از اون دیگه رابطه جنسی چه ب صورت دخول چه تماس پوستی نداشتم) و (واژینال باکره ام)در طی رابطه اون اقا انزال و ارضا نشد یعنی مایع منی داخل مقعد من ریخته نشد اما در طی رابطه اورال (دهانی) که داشتم مقداری پیشاب اون اقا داخل دهنم اومد و قورتش دادم میزانش خیلی کم بود شاید دو قطره بود، حالا استرس و نگرانی اینو دارم که نکنه hpv گرفته باشم و ماه ها و سال ها بعد زگیل دربیاد مقعد و دهان و گلوم الان ضایعه و علائمی تو گلو دهان و مقعدم ندارم..توروخدا راهنمابی کن دکترجان😔با یک بار رابطه جنسی اونم با اوصافی که خدمتتون گفتم امکان گرفتن زگیل و hpv هست؟ فقط با یکبار رابطه و بدون انزال

1 پـاسـخ

بازدید : 40 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادراري و تناسلي (اورولوژيست) در تهران