زخم دهانه رحم؟

سلام چند ماهه سوزش ودرد شکم ناحیه سمت راست دارم که موقع پریودبیشتر و دردناکتر میشه دکتر رفتم  معاینه شدم پاپ اسمیر وسونگرافی دادم تشخیص زخم دهانه رحم وعفونت دادن که برای عفونت از کرم واژینال استفاده کردم که البته ابلکاتور با ورود به واژن باعث درد و خونریزی میشه ولی برای زخم ال دی تجویز کردن برای دوماه ولی هنوز درد دارم که گفتن شاید نیاز به منجمد زخم باشه میخواستم ببینم آیا درمان دارویی دیگه نداره

1 پـاسـخ

  • زخم دهانه رحم يک کلمه عاميانه است که ضايعات زيادي ازبيماريهاي سرويکس را در بر ميگيرد بهمين جهت اين ضايعات بايد حتما معاينه شوند و در صورت نياز نمونه برداري شوند،بهمين جهت توصيه ميکنم به توصيه پزشگي که مراجعه کرده و شما را معاينه کرده اند اعتماد کنيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(1)
بازدید : 760 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران