۱۰
۳۰
آقــا

خشم وعصبانیت؟

سلام من ی پسر ده ساله دارم خیلی بچه ی خوبی ولی مدت دوساله خیلی عصبی شده یعنی بود ولی خیلی بدار شده منظورم از خوب بودنش با ادب بودنش ولی جدیدا هر چی بهش میگم خودشو کتک میزنه داد میزنه تو محیط شلوع گوشاشو میگیره میگه اعصابم خوردمیشه دوست دارم بمیرم بابرادر کوچیکشم اصلا کنار نمیان منم نمیتوتم خودمو کنترل کنم کتکش میزنم چون بمن حاضر جوابی میکنه خیلی نگران ایندشم بچه ی درس خونی میترسم این عصبانیت نزاره رو درساش تسلط پیدا کنه تورو خدا کمکم کنید بهم بگید باید چیکار کنم همش میگه دوست دارم بمیرم

1 پـاسـخ

  • سلام متوجه نگرانيتون هستم شرايط سختيه
    توصيه من در اينگونه موارد اينه که يک جلسه براي بررسي اظطراب فرزند،بيش فعالي و ساير اختلالات و همينطور ديناميک خانواده(نوع روابط والدين و فرزند) به روانپزشک مراجعه کنين اگر مشکلي در اينها باشه که باعث رفتار فرزندتان شده تشخيص و درمان انجام بشه و بعد آموزش فرزندپروري
    در واقع خيلي ازين رفتارهاي پرخاشگري و مقابله جويانه را ميشه با روش هاي رفتاري کنترل کرد
    حتما کتاب چگونه با کودک خود رفتار کنم از دکتر ولي الله سهامي را مطالعه کنيد بسيار مفيد و کمککننده هست

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 204 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران