احتمال بیماری اندومتریوزیس؟

سلام خانم دکتر عزیز،

در افراد مجرداگر دو کیست کوچک اندومتریوز در اوواری چپ و راست دارم با احتمال اندومتریوزیس و ایحاد چسبندگی و نزدیکی تخمدان ها مشاهده شده باشه چه علت و درمانی داره؟

متخصص علت درد های بسیارشدید ی که ایجلد کزده رو از کیست ها نمیدونن طبق شرح حال و معاینه ی شکمی.

فلوکستین و گل مغربی مصرف میکنم
اما
هر از گاهی از دردهای بسیار شدید شکم، کمر رنج میبرم که مانع از کارهای عادی و روتین میشه.
چیکار باید کنم
مخصوصا نزدیک پریود، بعد از ظهر ها، اغلب شب و نیمه شب و اوایل صبح زود
مسکن ادویل خیلی مؤثر نبوده
هیوسین مصرف میکتم انگار بهتره ولی بازم موقتیه
خیلی اذیتم
با کمپرس گرم تسکین پیدا میکنم
گاهی ساعت ها درد رو تحمل میکنم.
واقعا این بیماری با اینقدر درد های سخت درمان نداره؟

چه روش هایی برای تخفیف دردهای شدید
توصیه میشه؟

ممنون 🙏

بازدید : 23 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پزشکي عمومي در تهران