۳۹
۶۳
خانــم

مشکل پیوند بیمار دیالیزی دیابتی ؟

باسلام مریض من بیست وشش ساله دیابت داره وتقریبا هفت سال میشه که دیالیز میشه وزخم پای دیابتی داره وچشم راستش کاملا نابیناست ویک چشم دیگه چهل درصد بینایی داره ودندانهای سالم هم ندارد میخواستم بدونم به پیوندکلیه اش میشه امیدی داشت که خدمت شمابرسیم چون جابه جا کردن مریضم خیلی سخت هرروز هم چند بار کمای قندی میره پوزش میطلبم که نمیتوانم حضوری بیارمش فقط برای معاینه میخواستم بدون میسه براش کاری کرد با امبولانس مریضمو بیارم تا بستریش کنیدوکار پیوندشو انجام بدین ممنون میشم اگه زودتر جواب بدین باز عذر مرا پذیرا باشین

بازدید : 56 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص قلب و عروق، فلوشيپ اکوکارديوگرافي ، عضو انجمن قلب آمريکا در تهران