٣١
٦٤
خانــم

آیا لیزر همه ی موهای زائد رو از بین میبره برای همیشه؟

سلام،وقتتون بخیر
من میخوام لیزر کنم و نمیدونم که موهای زائد برای همیشه از بین میرن یا نه ،چند بارباید لیزر کنم و آیا آزمایشی قبل از اون انجام بدم یا نه و اینکه عوارض داره؟چه چیزهایی برای انتخاب یک دکتر خوب در نظر بگیرم؟

1 پـاسـخ

  • یک متخصص پوست بهترین توصیه را با توجه به رنگ پوست و میزان و شدت مو ها به شما خواهد داد...معمولا نیاز به انجام 3 جلسه لیزربا فاصله زمانی مشخصی برای نتیجه کامل نیاز هست.... هر درمان پوست یا لیزر و زیبایی اگر توسط متخصص پوست و در مرکز درمانی با مجوز رسمی انجام شود هیچ اسیب و مشکلی نخواهید داشت..دکتر سپنتا

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (11)(0)
بازدید : 1059 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران