۲۵
۷۰
آقــا

راجع به مثانه عصبی؟

با سلام ، آقای دکتر میخواستم راجع به مثانه عصبی بدونم که که در اثر چه چیزی بوجود میاد ، در آینده مشکل ساز میشه یا نه ؟ من خواستگار دخترم این مشکل داره میخواستم ببینم با بابا رفتن سن براشون مشکل ساز نمیشه ، درمان داره ؟
ممکن از چیزهایی که تو باشگاه بدنسازی استفاده کرده این مشکل پیش اومده باشه چون مادر زادی نبوده ، دو سه سال که اینجوری شده ، با سوند ادرارش رو تخلیه میکنه
ممنون میشم لطف کنید راهنماییم بفرمایید که من چیکار کنم؟

بازدید : 65 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص فوق تخصص جراحي کليه - اورولوژيست ( اندويورولوژي و لاپاراسکوپي ) در تهران