۲۴
۵۲
خانــم

معده درد و تهوع شدید؟

سلام خسته نباشید
من حدود سه هفته پیش اسهال شدم ک متوالی نبود قطعو وصل میشد
و درطول روز 2 بار بود بعد از خوردن غذا
و نزدیک یک هفته است که معده درد شدید دارم مخصوصا بعد از خوردن شیرینیجات
حالت تهوع شدید هم کل این ایام داشتم
ب دکتر متخصص گوارش مراجعه کردم تشخیص رفلاکس معده دادند قطره متوکلوپرامید قر صایه کلیدینیوم سی و باکلوفن 10 ونوپلازا و موتیلوور 3 4 روزه که قبل غذا خوردم اما تاثیری در درد معده و تهوع من نداشته و دراین دوران مصرف دارو یکبار اسهال شدم
بنده بیماری بهجت دارم کلشیسین میخورم و همینطور بخاطر کیست تخمدان سیپترون و یک قرص دیگ متاسفانه اسم نمیدونم مصرف میکنم
بنده اصفهان زندگی نمیکنم متاسفانه

1 پـاسـخ

بازدید : 171 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش و کبد بالغين در تهران