۲۵
۶٠
خانــم

عفونت قارچی و خشکی بیش از حد واژن؟

سلام خسته نباشید خانم 25ساله 6ساله ازدواج کردم سه ساله دائم عفونت قارچی دارم هر داروی برا عفونت استفاده کردم رفتم دکتر معاینه کرد گفت واژن مثل ی پیرزن 70ساله داخلش خشک و چروکیده. قرص خوراکی استرومارین دادن. و کرم استروژن. 6.25متاسفانه داروخانه رو قرص نزده کی بخورم. اگر بخورم و اقدام کنم برا بارداری ایرادی ندارع. پریودیام منظمه. اینا رو بخورم پریود نمیشم هین مصرف؟ کمکم کنید دسترسی ب دکتر ندارم باز برم پیشش. توی روستام

1 پـاسـخ

  • سلام عزيزم ممنون
    عزيزم حتما براي عفونت دائم پاپ اسمير انجام بدين و پس از درمان و بهبودي کامل اقدام به بارداري کنين
    نه عزيزم مشکلي پيش نمياد

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 50 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران