سیتالوپرام، هالوپریدول؟

عرض سلام و خسته نباشید

چند روز پیش به خاطر استرس و اضطراب خدمتتون رسیدم که قرص سیتالوپرام 20 و هالوپریدول 0/5 میلی گرم تجویز کردید. قرار شد این دارو ها رو سه هفته مصرف کنم. اما با اینکه در همین چند روز نصف قرص ها رو روزانه مصرف می کنم در طول روز خیلی حالت گیجی منگی و عدم تمرکز دارم. فقط آخر شب چند ساعت قبل از خواب انگار هوشیار میشم و بقیه طول روز خواب آلود و گیجم. میخواستم بدونم شما چه توصیه ای دارید؟
ممنون

1 پـاسـخ

  • سلام
    متاسفم از حالت بدي که تجربه کردين
    چه ساعتي دارو رو ميل ميکنين؟
    اگر ساعت 7شب ميل کنين بعيد هست اثر خواب آلودگي در طي روز داشته باشيد
    و معمولا بهاثرات خواب آوري دارو در کوتاه مدت تحمل ايجاد ميشه و از بين مي‌رن
    در عين حال اگر با اينها حل نشد لطفا زودتر مراجعه کنين تا داروها رو تغيير بديم

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 293 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران