درد عضلات کنار و‌پشت ساق پا بعد از کشش یکهویی در کاردرمانی؟

سلام دکتر من بخاطر مشکل اسکولیوز کمرم به کاردرمانی مراجعه کردم و تا جلسه آخر و بعد از چند ماه همه چیز خوب بود تا روز آخر بهم بخاطر کوتاهی عضله پا یک حرکت کششی خیلی شدید دادن ک‌ پام یهو کشیده میشد بیش از حد به سمت جلو و از اون روز من در قسمت کنار سمت چپ ب سمت پایین پشت ساق پام توی عضله احساس درد دارم که وقتی سر پام خیلی بهترم و میشه گفت درد ندارم ولی موقع نشستن خیلی درد میگیره و بعضا سر میشه پام و موقع خواب هم درد میگیره.ممنون میشم راهنمایی کنید

1 پـاسـخ

بازدید : 60 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب فيزيکي و توانبخشي ،ستون فقرات، نوار عصب و عضله در تهران