لکنت زبان کودک؟

سلام خسته نباشید من مادر رایان اسماعیلی هستم که یه جلسه اومدم پیشتون که درمان رو شروع کنم به من گفتید که رایان بیشتر پیش خودم باشه و تو جمع شدن ها شرکت نکنه ولی من شاغلم نمیتونم پیش خانواده‌ام نزارمش واقعا نمی‌دونم باید چیکار کنم؟ میتونم درمان رو از فروردین شروع کنم اون موقع شرایطم بهتره؟

1 پـاسـخ

  • سلام خانم اسماعيلي عزيز. عذرخواهي ميکنم که سوالتون رو خييييلي خيييلي دير ديدم اما خوشحالم که بيش از يکساله رايان عزيزم بدون لکنت صحبت ميکنه و مدتهاست که ترخيص شده. به اميد موفقيت هاي بيشتر پسر گلم💐

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 42 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گفتاردرماني در تهران