هزینه کاور کردن دندان ؟

سلام وقت بخیر من حدود 10 سال پیش یکی از دندان های خود را به خاطر شکستگی عصب وشی و پر کردم متاسفانه بخاطر عمل و بیهوشی این دندان رنگ گرفته و سیان شده خواستم بپرسم اگر بخوام کاورش کنم و رنگ طبیعی بگیره هزینه چقد میشه ؟

1 پـاسـخ

  • سلام اگر دندان شما به علت عصب کشي تغيير رنگ داده . هم ميتوانيد بليچ داخلي انجام بدهيد . هم ميتوانيد کامپوزيت ونير کنيد که اگر 1 واحد دندان است پيشنهاد نميشود . پيشنهاد بليچ داخلي است .

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (1)(0)
بازدید : 42 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص دندانپزشک در تهران