در خصوص نازایی؟

10 سال ازدواج کردم. باردار نشدم 47 سال دارم و حدود 8 ماه پیش پیش آقا دکتر معینی آی وی اف کردم که از 9 تا تخمک 3 تا جنین تشکیل شد. تیر پانکراس کردم و آبان انتفال داشتم که نشد. خواستم بدانم با توجه به شرایط سنی احتما بارداری به طور طبیعی وجود داره . راهنمایی میخانه. ممنون

1 پـاسـخ

  • سلام
    با توجه به سن شما اينکه بخواهيد منتظر حاملگي خودبخود باشيد ريسک هست . هر چند که احتمال بروز حامگي خودبخود وجود دارد . ولي سن براي ما اهميت دارد و از بين رفتن ناگهاني ذخاير تخمدان قابل پيش بيني نيست
    پس توصيه مجدد به اي وي اف ميسود .

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (4)(0)
بازدید : 387 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان (نازايي و آي.وي.اف) در تهران