۲۲
خانــم

مصرق قرص اورژانسی تنسی 1.5؟

سلام
من 8 ابان قرص اورژانسی مصرف کردم
شک کردم ک نکنه اب منی نامزدم ک در مقعد خالی شده بود هنگام راه رفتنم ب طرف واژن رفته باشه
12 روز بعد که میشد روزای موعدم 19ابان خونریزیم شروع شد اول خون ابه بفد خون و لخته قرمز مایل به سیاه دیگه
تا 3 4 روز پریودای قبلیمم تا 4 روز بود
الان یک ماه میگذره همیشه قبل پریود ترشح داشتم الان انگار ندارم یا خیلی کمه دسمال و فشار میدم ی کم ترشح میبینم ‌ این ب خاطر قرصه؟ نمیدونم کی پریود میشم دوهفته درد شکمی داشتم استرسمم زیاده کلا عرق میکنم بو بدی داره ی ماهه اینا از عوارضه ؟

بازدید : 47 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران