۳
۱۳
خانــم

تشنج کودک 3 ساله؟

سلام آقای دکتر من دختر 3 ساله دارم و از 6 ماه تشنج داره اگر تب میکند می افتد و بعضی موقع ها دستاش و پاهاش سفت نگه میداره فشار میده و نمیدانم این ماله تشنجه است یا یک عادتی شما چه پیشنهادی میدید باتشکر

1 پـاسـخ

  • باسلام ممکنه عادتی باشه ولی احتمال چیزهایی غیر ازتشنج هم هست که با معاینه کامل ومشاهده فیلم این حرکات مشخص میشه.فیلم تهیه کتید وتشریف بیارید کرج بیمارستان باهنر صببح چهارشنبه یا پنجشنبه.در اینترنت آدرس محل کارم هست

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 418 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مغز و اعصاب (نورولوژي) در تهران