۱۸
۵۵
خانــم

آیا با وارد شدن کمی مایع منی در دخول احتمال باردار شدن هست؟که بعد 72 ساعت قرص ال دی خوردم ؟

سلام وقتتون بخیر ، من سه روز قبل رابطه محافظت نشده داشتم ، و احساس میکنیم کمی یکی دو قطره منی در.. ریخته شده ، ینی امکانش هست که باردارشم؟ قرص ال دی هم همون لحظه نخوردم ، دو سه روز بعدش یکی خوردم . حالا امکان بارداری هس؟ البته بعد دو سه روزش شروع کردم هر روز به خوردن روزی یکی قرص (فک کنم باید 4 تا قبل و بعد 12 ساعت 4 تادیگه میخوردم که نمی‌دونستم و نخوردم ) حالا نگرانم ، ممنون میشم راهنمایی کنید

1 پـاسـخ

بازدید : 56 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان در تهران