۳۷
۵۶
خانــم

لک های مزونیدلینگ درمان میشوند؟

سلام.من ردی گونه هام و پیشونیم لک ایجاد شده.و درمانهای زیادی هم امتحان کردم اما متاسفانه فایده نداشته.بعد از مزونیدلینگ کردن پیشونیم دچار لک شد.جایی که انجام دادم گفتن باید 6 جلسه درمان رو کامل کتی.ولی ننیخوام دیگه مزو انجام بدم.آیا راهی برای درمان هست؟

1 پـاسـخ

  • اگر مزونيدلينگ با داروها و روش مناسب انجام بشه......و بيمار تا يک هفته مراقب کامل ( دور از افتاب و گرما و اب گرم ) انجام بده خيلي اثرات خوبي دارند................در ضمن مزونيدلينگ و ميکرونيدلينگ براي درمان لک سه جلسه با فاصله هر دو ماه................براي جوانسازي هم سالي يک بار انجام بايد بشه

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 7 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص پوست و مو در تهران