پزشکان محترم سوالی داشتم ؟

سلام خودارضایی اگر در مردان مجرد بدون زن وخانم و متاهل نیستند بصورت زیاد و بیش از حد باشد وبعد از آن همراه با استرس واضطراب شدید همیشگی و پایدار باشدباعث کدام یک از عوارض زیر میشود . خواهش میکنم برای پاسخ به عوارض زیرحالتی را که این عمل بیش از حد و زیاد و همراه با استرس و اضطراب زیاد همیشگی و پایدار باشدانجام میشود را در نظر بگیرید.{جنس:پسرمجرد بدون زن وخانم یعنی متاهل نیستم}-
1 -آیا باعث سیاه شدن زیر چشم یا سیاه شدن دور چشم میشود2 - آیا باعث گودی زیر چشم یا گودی دور چشم میشود؟

5 پـاسـخ

بازدید : 291 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص روانپزشک (اعصاب و روان) در تهران