سایز ثابت یکی از مردمک ها ، مردمک سمت راست (عدم تغییر در نور)؟

با سلام خدمت شما
من چشم سمت راستم سایز مردمکش ثابت هست و حتی در نور تغییری تو سایزش ایجاد نمیشه در صورتی که چشم سمت چپ اینطور نیست و متاسفانه من قبلا دقت نکرده بودم که از قبل اینطور بوده یا جدیدا اینطوری شده و زیاد با چشم سمت راست نمیتونم به چیزی که نور داره نگاه کنم و چشمم اذیت میشه و مجبور میشم ببندم و از طرفی چون درس میخونم با همین چشم نمیتونم درسم رو بخونم و در مطالعه وقتی کتابو میارم نزدیک اذیت میشم و فقط چیزی که الان ذهنمو درگیر کرده ثابت بودن سایز هست اگر امکانش باشه یه توضیح بفرمایید که این مشکل جدی هست یا ضعف چشم و ...

1 پـاسـخ

بازدید : 162 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص چشم پزشک در تهران