استفاده از پشت سرهم قرص ضد بارداری اورژانسی به فاصله یک هفته از هم ؟

هفته پیش بعد از رابطه قرص اورژانسی مصرف کردم.این هفته هم با توجه به رابطه ای که داشتم و جلوگیری طبیعی ( ریختن اسپرم به بیرون از واژن) و استفاده نکردن از وسایل جلوگیری، میخواستم ببینم برای احتیاط و مطمئن شدن از اینکه بارداری نمیشم. میتونم بازهم قرص ضد بارداری اورژانسی مصرف کنم؟؟مصرف این قرص من رو خیلی اذیت میکنه و پریودم رو نامنظم کرده.مدتی هم قرص LD هم مصرف کردم بهم نساخت.استفاده پشت سرهم عوارضی برام نخواهد داشت؟
و باتوجه به مصرف هفته پیش میتونم این بار استفاده نکنم و برداشت کنم، مصرف قبلی تاثیر خودش رو گذاشته و نیازی به مصرف دوباره قرص نیست؟
میشه راهنمایی بفرمایید چه کنم؟؟
ضمنا من کیست هم دارم یک حاله کامل دور رحم. امکان داره اصلا با وجود این کیست باردار بشم؟

1 پـاسـخ

بازدید : 30 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص زنان و زايمان و نازايي در تهران