کوید 19؟

با سلام آقای دکتر من پدرم یک هفته است ب خاطر کرونا در خانه قرنطینه شده منم بدن درد و سردرد و سوزش شدید ریه گرفتم. سرفه وبیحالی هم دارم خواستم ببینم احتمالش هست ک کرونا گرفته باشم؟ چون پدرم نمیتونن الان مارو ببرن دکتر میخواستم ببینم چ کار باید بکنم ریه هام واقعا میسوزن و درد میکنن اگ میشه راهنماییم کنید ک چ دارو هایی بخورم و چکار کنم اگ تا دوهفته توی خونه بمونم حالم خوب میشه؟ و این ک چ دارویی برای درگیری ریه براثر کوید 19 باید مصرف بشه؟ اگ میشه راهنمایی تغذیه ای هم بهم بکنید اگ مشکل ریه هام حاد تر بشه شاید دیگه نتونم کاریشون بکنم

1 پـاسـخ

  • با سلام
    شما حتما بايد به پزشک مراجعه کنيد. با شرح حالي که داده ايد احتمال ابتلاي شما به بيماري کرونا تقريبا قطعي است. توصيه دارو پس از بررسي و معاينه و آزمايشهاي لازم امکانپذير است. براي تغذيه لطفا از اين مقاله کمک بگيريد.
    https://drnafas.com/%d8%a2%d9%85%d9%88%d8%b2%d8%b4-%d8%a8%d8%b9%d8%af-%d8%a7%d8%b2-%d8%aa%d8%b1%d8%ae%db%8c%d8%b5-%d8%a8%db%8c%d9%85%d8%a7%d8%b1%d8%a7%d9%86-%da%a9%d8%b1%d9%88%d9%86%d8%a7%db%8c%db%8c/

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 118 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص بيماريهاي ريه در تهران