احساس میکنم حمله قلبی بهم دست میده؟

سلام و خسته نباشید خدمت شما.
عارضم خدمتتون که بنده خانمی هستم 35 ساله که الان تقریبا نزدیک به یک و نیم یا دو سال هست که سرگیجه دارم (البته نا گفته نماند کم خونی شدید هم دارم)
درد بالای کمر(از سر انگشتام درد میکیره تا میرسه به کتف و پشت کتف) و همینطوری سنگینی قفسه سینه ، تنگی نفس هم گاهی اوقات نه همیشه وقتی کار انجام میدم میاد سراغم
گاهیم پیش اومده که از حال برم( خودم فکر میکنم بخاطر کم خونیم باشه)
دستا و گردنم هم زیاد درد میگیرن
هر وقتم سر درد شدید میگیرم به چشمامم میزنه
دیابت نوع یک دارم تقریبا نزدیک به هفت سال هست
چربی خون هم دارم
آخرین بار که نوار قلب دادم دکتر برام اگر اشتباه نکنم سراترالین نوشت گفت شاید از اعصابت باشه چون زیاد عصبی میشم و حرص و جوش میخورم تا یه هفته مصرف کنم اگر بهتر نشدم برم پیش دکتر قلب که نرفتم.
ممنون میشم اگر شما راهنماییم کنید این علائمی که دارم از اعصابم هست یا نه مربوط به قلبم میشه

بازدید : 55 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص قلب و عروق در تهران