بیماری تب مالت؟

با سلام و عرض خسته نباشید
من حدود سه ماه قبل مبتلا به تب مالت شدم بعد از یک ماه بیماری توسط دکتر تشخیص داده شد و دکتر قرص های داکسی سایکلین 100 دوبار در روز + ریفامپین 600 میلی گرم صبح ها برای 8 هفته و 15 عدد آمپول استرپتومایسین تجویز کردند!
اعلام بیماری من کمر درد و لگن درد خیلی شدید بود که منجر به ناتوانی در ایستادن و نشستن شده بود!
سوالم اینه که من الان حدود 6 هفته است که قرص ها را مصرف می کنم و 15 عدد هم استرپتومایسین تزریق شده است. الان در بهبودی کامل هستم یعنی نه تب دارم نه آن مشکلات حرکتی و دردهای شدید و کاملا به حالت عادی برگشته ام!
آیا نیاز است مصرف قرص را ادامه بدهم؟ الان 6 هفته تمام با 15 عدد آمپول مصرف کرده ام و چون عوارضی نظیر مشکلات پوستی و جوش های کبدی برای من پیش آمده آیا نیازه استفاده کنم؟

عذر خواهی می کنم بابت زیاد شدن متن سوال، به علت این بیماری یک حالت وسواس گونه ای برای من ایجاد شده است و درگیری ذهنی زیادی دارم!

1 پـاسـخ

بازدید : 63 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص داخلي در تهران