۲سال و یازده ماه و ۲۳ روزشه
۱۳/۸۰۰
خانــم

احساس میکنم کف پای دختر سه ساله ام صاف هست .چیکار کنم؟

سلام آقای دکتر.خسته نباشید.دخترم سه سالشه.چند ماه پیش دیدم دخترم حین راه رفتن و حتی دویدن از ناحیه دوتا مچ پا صدا میده پاش.اصطلاحا همون حالت تق تق قدم برمیداره از مچ پا صدا میده هر ازگاهی .تا به دکترش گفتم گفتن شلی رباطه ولی مشکلی نیست .من خودم شیراز هستم .
تا چند روزیه متوجه شدم کف پاش یه مقدار صاف هست .هنگام ایستادن.اما نشسته باشه قوسی کف پا رو داره.و احساس میکنم پاهاش ضربه دری هست.من عکسشو براتون میزارم .تو روخدا ممنون میشم راهنماییم کنید .

1 پـاسـخ

بازدید : 63 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص طب فيزيکي و توانبخشي در تهران