۷۱
۵۶
خانــم

علت تورم محل پروتز جمجمه بعد از ۸ سال؟

سلام و احترام،
مادرم 71 ساله 8 سال پیش تحت عمل جراحی مغزی تومور خوش خیم قرار گرفت. متاسفانه لمسی سمتی از بدن برای ایشان حادث شد. اخیرا با شکایت از دردو تورم محل پروتز که نیمه چپ مغزنزدیک گوش میباشد به دکتر های گوناگون پوست،ENT، مغز و اعصاب مراجعه کردند. CT اسکن هم گویا چیزی نشان نداده و آنتی بیوتیک برایشان تجویز شده.
چند روز پیش خون و عفونت از ان ناحیه خودبه خود خارج شده. از آنجا که امروز نوبت MRI داده اند و گزارش آن 10 روز دیگه آماده میشه ، خواستم بدونم آیا خطرناک نیست؟ و اینکه ربطی به پروتز ندارد. به نظر شما چه دلیلی برای این عفونت وجود دارد؟

بازدید : 66 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح مغز و اعصاب در تهران