کوچکی ودرد شدید بیضه؟

با سلام خدمت شما دکتر محترم بنده جوان 23ساله و مجرد هستم که چند ماه پیش درد شدید در بیضه هام پیدا کردم که آزمایش اسمرم انجام دادم تعداد وحجم وحرکت اسپرمم خیلی کمه درحد3و4سنوی بیضه هم انجام دادم که نوشه بیضه راست دارای سایز16*36مختصری کوچک واکوی پار نیشمال مختصری هتروژن است (1ایسکمی مزمن2تروما یا عفونت قبلی)اپیدیم راست دارای سایزو اکوی پارنیشمال نرمال است
بیضه چپ دارای سایز27*46 واکوی پارنیشمال نرمال است
اپیدیم چپ دادرای سایز واکوی پار نیشمال نرمال است
شواهدی از واریکوسل پیدا نشد
راه در مان کم بودن حجم وحرکت وتعداد اسپرمم وکوچکی بیضه سمت راستم ودرد شدید بیضه ام چیست

1 پـاسـخ

بازدید : 369 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادرار و تناسلي (اورولوژيست) در تهران