۳۳ سال
آقــا

پرسش در مورد نازایی ؟

سلام آقای دکتر خسته نباشین من یه سال و نیم ازدواج کردم آزمایش اسپرم دادم آزمایش میزان اسپرمم رو صفر نشون داد این آزمایشرو دو بار انجام دادم هر دو بار صفر بود بعد سونو گرافی از بیضه ها گرفتم گفتن بیضه ها اندازه شون طبیعیه فقط یه هیدروسل خفیف دارم هیچ انسدادی هم مشاهده نشد و واریکوسل هم نداشتم به نظر شما علت صفر بودن اسپرم من چی میتونه باشه

بازدید : 75 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص جراح کليه و مجاري ادراري و تناسلي (اورولوژيست) در تهران