پرده بکارت؟

سلام خسته نباشید من نزدیک شیش روزه ک پریود بودم فکر کردم تموم شده رفتم حموم که غسل کنم بعدش خود ارضایی کردممن اصلا نمیزارم دستم بره داخل فقد روی واژنم میلرزونم بعد پاشدم سر پا یکم خون ازم اومد بنظرتون لکه بوده یا پردهبمارتم از دست رفته تورو خدا جوابمو بدید

1 پـاسـخ

  • سلام نه عزيزدلم پرده بکارت با اين توضيحات گه شما داديد پاره نميشه...هر وقت خواستيد هم مي‌توانيد بياييد معاينه بشيد تا نوع پرده ي بکارت ت رو هم تشخيص و بهت توضيح بديم

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 53 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص مامايي در تهران