تولد گاز بیش از حد در روده بعد ازکرونا؟

من یکسال پیش کرونا گرفتم اوایل خیلی تو ذودم گاز بود هرسه دیقه میرفتم دسشویی بدون اینکه چیزی بخورم الان کمتر شده حجم گازه و بازم هست هیچی نمیتونم بخورم زیر دلم میگیره و باید برم دسشویی اگرم دیترسی ب دسشویی نداشته باشم نگه داشتنش از کنترلم خارجه بدون اینکه متوجه بشم خارج میشه نمیدونم باید چیکار کنم لطفن راهنماییم کنید

3 پـاسـخ

  • سلام
    علايم کوليت بعد از بيماريهاي ويروسي است. مي توانيد قرص دايمتيکون روزي 3 بار استفاده کنيد اگر بهتر نشديد مراجعه کنيد.

    پاسخ پزشک مناسب بود؟ (0)(0)
بازدید : 79 مرتبه
پـرسـش جــدیــد
متخصص گوارش و کبد بالغين در تهران